Rólunk

Kik vagyunk?

Olyan emberek vagyunk, akik szerint érdemes Jézusra gondolni. Egy személlyel kapcsolatosan szeretnénk felcsigázni az emberek kíváncsiságát és nem egy egyházat, egy vallást vagy egy felekezetet képviselni. Magunk is különböző háttérből, nemzetiségből és felekezetből származunk, egyszerű emberek, mindennapi emberek, rettenetesen elfoglalt emberek, akik mégis hagynak időt arra, hogy gondoljanak Jézusra, mert érdemes!

Bátorítani szeretnénk arra, hogy keress, kutass, gondolkozz, járj utána az igazságnak Jézus személyével kapcsolatosan!

Oldalunk, mozgalmunk pusztán néhány ízelítőt ad, mivel meggyőződésünk, hogy érdemes Jézusra gondolni, érdemes személyes meggyőződésre jutni, érdemes megvizsgálni azt a személyt, akinek az élete jobban befolyásolta a történelmet, mint bármilyen más ember, próféta vagy vallásalapító élete. Miért volt ez így? Nem olyan egyszerű a válasz, mint amilyennek a felületes szemlélődő számára tűnik!

Önkénteseink, akik a gondolatébresztőket írták vagy a videókat és elmélkedőket összeállították keresztény szemléletű emberek, akik személyesen meggyőződtek a keresztény kultúrában elfogadott “hiszekegy”-ben kifejezett hitelvi nézetekről, mindazáltal különböző felekezeti háttérrel rendelkező emberek. Nem a saját vallásukra, hanem Jézusra szeretnék felhívni a figyelmet. Jézus személye a fontos, őt megvizsgálni előítéletek nélkül, kerülve úgy a vallási, mint az ateista szemléletű előítéleteket. Csakis ilyen módon lehet valós meggyőződésre jutni.

Néhány gondolatébresztő

Miért mondják azt sokan, hogy Jézus ma is él?

Csak a gyengék kapaszkodnak a hitbe?

Jézus, egy jó ember volt, de mégis csak ember?